wiedijk_logo

over ons

Accountantskantoor Wiedijk

Ons kantoor telt zes accountant-administratieconsulenten en vijf register-belastingadviseurs. Samen met een team van in totaal dertig medewerkers bedienen we dagelijks onze klanten. Het kantoor wordt gerund door partners Jacco Schutte, Mark Borst, Mark Jansen en George Visser.

 

Partner sinds 2001 | Hoorn | Getrouwd, twee kinderen

Jacco Schutte

“Op het eerste gezicht denkt men misschien dat het bij een accountantskantoor vooral draait om cijfers. Niets is echter minder waar: ons vak draait om mensen en de ambitie om onze klanten van een waardevol advies te voorzien. We zoeken voortdurend naar de beste resultaten en oplossingen. Vanzelfsprekend spelen cijfers en financiële gegevens daar een rol in, maar bovenal draait het om gezond verstand. Ons werk staat nooit stil. Onbewust komen er eigenlijk de hele dag ideeën en mogelijkheden in m’n gedachten voorbij, ook als ik feitelijk niet aan het werk ben. Die betrokkenheid hoort bij ons kantoor. We zijn echt een samenwerkingspartner.”

Partner sinds 2010 | Anna Paulowna | Getrouwd, drie kinderen

Mark Borst

“Elke ondernemer heeft zijn eigen verhaal. Dat vind ik het mooist aan ons vak: of ik nu spreek met de directeur van een groot bedrijf of met een zelfstandig ondernemer, iedereen heeft zijn persoonlijke ambities en uitdagingen. Ik vind het fantastisch om hier als dienstverlener en gesprekspartner een bijdrage aan te mogen leveren, soms door te brainstormen, soms door te motiveren en soms enkel door te luisteren. Als kantoor zijn we in staat om een veelheid aan kennis en expertise te bieden, terwijl onze klanten toch altijd een persoonlijk aanspreekpunt hebben. Het is een mooi gegeven dat klanten op elk gewenst moment even langs kunnen komen.”

Partner sinds 2021 | Schagen | Getrouwd, drie kinderen

Mark Jansen

“Als adviseur in financiële dienstverlening kan je van grote waarde zijn voor ondernemers. Geen onderneming is hetzelfde, je weet van te voren niet wat een dag gaat brengen, dus ons werk is altijd divers.

Als kantoor wachten we niet tot klanten naar ons toe komen: we gaan graag periodiek met de klant in overleg. Bovendien streven we ernaar de administratieve lasten die onze klanten ervaren zoveel mogelijk uit handen te nemen en te automatiseren. Daarbij kunnen we goed van dienst zijn als het gaat om het efficiënt inrichten van administratieve processen, zodat er zo veel mogelijk actueel inzicht is. Samen met ons team vormen we een professioneel kantoor met oog voor persoonlijke aandacht. Welke vraag er ook ligt, klanten kunnen op ons rekenen.”

 

Partner sinds 2023 | Nieuwe Niedorp | Getrouwd, drie kinderen

George Visser

“Geen dag is hetzelfde en aan diversiteit in onze werkzaamheden en klanten geen gebrek. Met ons advies op het gebied van automatisering en digitalisering kunnen wij voor iedereen van toegevoegde waarde zijn. Of dat nou voor een zelfstandige ondernemer of een wat grotere onderneming is, we denken graag mee in oplossingen.”