Accountantskantoor Wiedijk

Ons kantoor telt zes accountant-administratieconsulenten en zes register-belastingadviseurs. Samen met een team van in totaal dertig medewerkers bedienen we dagelijks onze klanten. Het kantoor wordt gerund door partners Jacco Schutte, Mark Borst en Frank Sneek.

Wiedijk-107_over_ons.jpg

Jacco Schutte

"Op het eerste gezicht denkt men misschien dat het bij een accountantskantoor vooral draait om cijfers. Niets is echter minder waar: ons vak draait om mensen en de ambitie om onze klanten van een waardevol advies te voorzien. We zoeken voortdurend naar de beste resultaten en oplossingen. Vanzelfsprekend spelen cijfers en financiële gegevens daar een rol in, maar bovenal draait het om gezond verstand. Ons werk staat nooit stil. Onbewust komen er eigenlijk de hele dag ideeën en mogelijkheden in m'n gedachten voorbij, ook als ik feitelijk niet aan het werk ben. Die betrokkenheid hoort bij ons kantoor. We zijn echt een samenwerkingspartner."

Partner sinds 2001 | Hoorn | Getrouwd, twee kinderen

Wiedijk-110_over_ons.jpg

Mark Borst

"Elke ondernemer heeft zijn eigen verhaal. Dat vind ik het mooist aan ons vak: of ik nu spreek met de directeur van een groot bedrijf of met een zelfstandig ondernemer, iedereen heeft zijn persoonlijke ambities en uitdagingen. Ik vind het fantastisch om hier als dienstverlener en gesprekspartner een bijdrage aan te mogen leveren, soms door te brainstormen, soms door te motiveren en soms enkel door te luisteren. Als kantoor zijn we in staat om een veelheid aan kennis en expertise te bieden, terwijl onze klanten toch altijd een persoonlijk aanspreekpunt hebben. Het is een mooi gegeven dat klanten op elk gewenst moment even langs kunnen komen."

Partner sinds 2010 | Anna Paulowna | Getrouwd, drie kinderen

Wiedijk-101_over_ons.jpg

Frank Sneek

"Als adviseur in financiële en fiscale dienstverlening kun je van grote waarde zijn voor bedrijven en particulieren. Geen twee bedrijven of mensen zijn hetzelfde, dus ons werk is nooit hetzelfde. Je weet van te voren echt niet wat de dag gaat brengen, van fusies tot overnames en van een bedrijf dat zijn eerste werknemer verwelkomt tot uitbreiding naar het buitenland. Als kantoor wachten we niet tot klanten naar ons toe komen: we nodigen iedereen uit voor een periodiek overleg. Bovendien streven we ernaar de administratieve lasten die onze klanten ervaren zoveel mogelijk uit handen te nemen. Daarbij kunnen we goed van dienst zijn als het gaat om het efficiënt inrichten van administratieve processen. Samen met ons team vormen we een professioneel kantoor met oog voor persoonlijke aandacht. Welke vraag er ook ligt, klanten kunnen te allen tijde op ons rekenen."

Partner sinds 2011 | Blokker | Samenwonend, drie kinderen