wiedijk_logo

Assistent-accountant

Assistent-accountant

Accountantskantoor Wiedijk is op zoek naar een assistent-accountant. Iemand die de wereld van administratie, financiën en fiscale aangiften kent én die onderweg de cliënten niet vergeet: zij staan voorop. We verwelkomen je graag in ons kantoor in Nieuwe Niedorp, in de vrijheid van de polder en met de kracht van de Noord-Hollandse doeltreffendheid.

Wie zoeken wij?

Iemand die enkele jaren ervaring heeft met het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften: we kijken verder dan je CV alleen. We zoeken iemand met aandacht voor vragen en wensen van klanten. Je denkt vaak één of twee stappen vooruit, terwijl je voor onze klant de jaarrekening samenstelt. Steeds vaker vragen klanten specifiek om jou, omdat ze het persoonlijke contact en je adequate handelen op prijs stellen.

Wat bieden wij jou?

  • Een ruim pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 13e maand en premievrij pensioen)
  • Een fijne werkplek in een team van 30 collega’s.
  • Vrijheid in werken en de gelegenheid om je eigen portefeuille op te bouwen.
  • Een baan die bij je past (fulltime of parttime is bespreekbaar) en de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Geïnteresseerd?

Heb je aantoonbare vakkennis als ervaren of zelfstandig assistent-accountant/relatiebeheerder en (minimaal) een afgeronde hbo-opleiding bedrijfseconomie of accountancy? Spreekt onze aanpak je aan? Stuur ons dan je motivatie met CV gericht aan Mark Borst via mborst@wiedijk.nl. Vanzelfsprekend gaan we vertrouwelijk met je reactie en je gegevens om. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook eerst bellen (0226-411844).

Berichtinfo

Meer vacatures

Solliciteer direct

Laat je contactgegevens achter en upload je bestanden, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.