wiedijk_logo

bedrijfsadvies en ondersteuning

Het bieden van gedegen fiscale ondersteuning vraagt om actuele kennis en expertise: nagenoeg dagelijks vinden er grotere en kleinere wetswijzigingen en wijzigingen in regelgeving plaats die van invloed kunnen zijn op uw fiscale positie. En dat terwijl de wereld van belastingen op zichzelf vaak al complex genoeg is. Bij ons bent u verzekerd van goede resultaten in cijfers én in ondersteuning: we kijken verder dan het getal onder aan de streep en zetten persoonlijk advies voorop.

  • Bedrijfseconomisch: hoe richt u de administratie zo in dat u deze kunt gebruiken als basis voor zakelijke beslissingen?
  • Fiscale kwesties: wat is de beste keuze als het gaat om een eenmanszaak, v.o.f. of een BV? Wat zijn de voor- en nadelen van deze bedrijfsvormen? Hoe deelt u de fiscale jaarrekening zo optimaal mogelijk in voor u en uw partner(s)?
  • Subsidie: we verzorgen graag uw aanvragen voor milieu-investeringen (vamil en mia) en zorgen voor de optimale benutting van de willekeurige afschrijvingen.
  • Inrichting van de organisatie: denkt u aan uitbreiding van uw onderneming? Ons kantoor biedt uitgebreid advies over (het aannemen van) personeel en/of financieringen.
  • Automatisering: ons kantoor is bekend met uiteenlopende softwarepakketten. Heeft u vragen over de mogelijkheden van software? We helpen u graag om de verschillende producten te koppelen aan uw administratie.

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een persoonlijke kennismaking.