Bedrijfsadvies en ondersteuning

Na tientallen jaren kennis en ervaring weten we als geen ander: als accountants hebben we zoveel méér te bieden dan het op de juiste plek zetten van cijfers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondersteuning op het gebied van bedrijfseconomische vragen, fiscale kwesties, subsidies, de inrichting van uw organisatie en automatisering.


  • Bedrijfseconomisch: hoe richt u de administratie zo in dat u deze kunt gebruiken als basis voor zakelijke beslissingen?
  • Fiscale kwesties: wat is de beste keuze als het gaat om een eenmanszaak, v.o.f. of een BV? Wat zijn de voor- en nadelen van deze bedrijfsvormen? Hoe deelt u de fiscale jaarrekening zo optimaal mogelijk in voor u en uw partner(s)?
  • Subsidie: we verzorgen graag uw aanvragen voor milieu-investeringen (vamil en mia) en zorgen voor de optimale benutting van de willekeurige afschrijvingen.
  • Inrichting van de organisatie: denkt u aan uitbreiding van uw onderneming? Ons kantoor biedt uitgebreid advies over (het aannemen van) personeel en/of financieringen.
  • Automatisering: ons kantoor is bekend met uiteenlopende softwarepakketten. Heeft u vragen over de mogelijkheden van software? We helpen u graag om de verschillende producten te koppelen aan uw administratie.


Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een persoonlijke kennismaking.

Wiedijk-128_kopje.jpg